Polar Unite fitnesskello S-L

Polar Unite fitnesskello S-L
Polar Unite fitnesskello S-L Polar Unite fitnesskello S-L Polar Unite fitnesskello S-L Polar Unite fitnesskello S-L Polar Unite fitnesskello S-L Polar Unite fitnesskello S-L Polar Unite fitnesskello S-L Polar Unite fitnesskello S-L Polar Unite fitnesskello S-L

Polar Unite on fitnesskello, joka auttaa sinua treenaamaan fiksummin. Nukut paremmin ja löydä tasapainoa elämään. GPS puhelimen kautta.

140,00 €
149,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Tuotenumero 0725882054339

Polar Unite on vedenkestävä fitnesskello, jossa on edistyksellinen rannesykkeenmittaus ja GPS puhelimen yhteyden kautta. Tämän monipuolisen ja erittäin kevyen fitnessmittarin avulla nukut paremmin, treenaat fiksummin ja löydät tasapainon elämääsi – se on henkilökohtainen oppaasi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

  • Nightly Recharge™ ‑palautumisen seuranta tarjoaa päivittäistä palautetta siitä, kuinka hyvin palaudut stressistä ja treenistä yön aikana. Ominaisuus auttaa sinua tekemään optimaalisia valintoja päivisin.
  • Sleep Plus Stages™ ‑unen seuranta mittaa unesi vaiheita ja tarjoaa yksityiskohtasta dataa unesi laadusta.Helposti tulkittavat tiedot unestasi auttavat sinua tekemään tarvittavat muutokset ja nukkumaan paremmin.
  • Rentouta kehosi ja rauhoita mielesi Serene™-hengitysharjoituksen avulla. Hengitysharjoitusten ottaminen uudeksi tavaksi auttaa sinua hallitsemaan stressitasojasi ja nukkumaan paremmin
  • Päivittäiset räätälöidyt treenit Fitspark treenioppaalla
  • Erittäinkevyt ja mukava ranteessa

Tutustu lisää Polar Unite kelloon https://www.polar.com